Ob vašem soglasju vam družbe iz skupine Philips glede na vaše izbire in vedenje lahko pošiljajo promocijska obvestila prek e-pošte, sporočil SMS in drugih digitalnih kanalov, kot so mobilne aplikacije in družabna omrežja. Da bomo obvestila lahko prilagodili vašim izbiram in vedenju ter vam nudili najboljše osebno prilagojeno doživetje, lahko analiziramo in združujemo vaše osebne podatke.
Ti podatki lahko vključujejo:Podatke, ki nam jih posredujete
Podatke, ki jih aktivno delite z nami, kot so: ime, datum rojstva ali starost, e-poštni naslov, hišni naslov, država, spol, telefonska številka, profil v družabnem omrežju.Podatke, ki jih pridobimo prek komunikacije z družbo Philips
Podatke o vaši komunikaciji in uporabi Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družabna omrežja, spletne strani, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki. Ti podatki lahko vključujejo: naslov IP, piškotke, informacije o napravi, uporabljene povezave, podrobnosti o lokaciji in obiskane spletne strani.Philips vam omogoča možnost, da soglasje kadarkoli prekličete.

Več informacij lahko preberete v Philipsovem obvestilu o zasebnosti in Philipsovem obvestilu o piškotkih.

philips

Promocija je končana.Ob nakupu dveh Philips Wi-Fi zvočnikov v eni izmed poslovalnic Big Bang po Sloveniji ter registraciji si povrnite kupnino za cenejšega. Ta promocija velja od 15.8.2022 do 31.10.2022.

POSTOPEK:

1. Izpolnite spodnji obrazec.
2. Izberite model Wi-Fi zvočnikov ( dva izdelka v poljubni kombinaciji)
3. Kliknite Pošlji.
4. Takoj po registraciji boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo.
5. Po preverjanju pravilnosti podatkov boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo. V kolikor bo registracija odobrena vam bomo ustrezen znesek nakazali na račun, naveden ob registraciji. V primeru, da vaša registracija ne bo odobrena vas bomo kontaktirali.