Ob vašem soglasju vam družbe iz skupine Philips glede na vaše izbire in vedenje lahko pošiljajo promocijska obvestila prek e-pošte, sporočil SMS in drugih digitalnih kanalov, kot so mobilne aplikacije in družabna omrežja. Da bomo obvestila lahko prilagodili vašim izbiram in vedenju ter vam nudili najboljše osebno prilagojeno doživetje, lahko analiziramo in združujemo vaše osebne podatke.
Ti podatki lahko vključujejo:Podatke, ki nam jih posredujete
Podatke, ki jih aktivno delite z nami, kot so: ime, datum rojstva ali starost, e-poštni naslov, hišni naslov, država, spol, telefonska številka, profil v družabnem omrežju.Podatke, ki jih pridobimo prek komunikacije z družbo Philips
Podatke o vaši komunikaciji in uporabi Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družabna omrežja, spletne strani, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki. Ti podatki lahko vključujejo: naslov IP, piškotke, informacije o napravi, uporabljene povezave, podrobnosti o lokaciji in obiskane spletne strani.Philips vam omogoča možnost, da soglasje kadarkoli prekličete.

Več informacij lahko preberete v Philipsovem obvestilu o zasebnosti in Philipsovem obvestilu o piškotkih.

philips

Promocija je končana.Promocija omogoča nakup s 30-dnevnim preizkušanjem televizorja AMBILIGHT tv. Če televizor ne bi izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko vrnete.

Za več informacij o televizorjih AMBILIGHT tv obiščite našo spletno stran www.philips.si/ambilight.

POSTOPEK:

1. Vračilo kupnine v preizkusnem roku 30 dni je možno samo za televizorje Philips AMBILIGHT tv kupljene v obdobju od 1.12.2023 do 31.1.2024 na prodajnih mestih, ki sodelujejo v promociji.
2. V primeru vračila televizorja izpolnite obrazec na spletni strani www.tv-avdio-promocije.si. Po preverjanju pristnosti podatkov, boste na vaš elektronski naslov prejeli unikatno kodo, ki jo je potrebno priložiti pri postopku vračila televizorja.
3. Televizor se lahko vrne le nepoškodovan, v originalni embalaži, z vso dodatno opremo, z originalnim dokazilom o nakupu in s predložitvijo unikatne kode, ki jo je udeleženec prejel po elektronski pošti po registraciji v roku 30 dni od dneva nakupa (datum na računu).

Promocija velja samo za izdelke kupljene na ozemlju Slovenije in je ni mogoče kombinirati z nobeno drugo posebno ponudbo, akcijo ali promocijo.

Podrobnejši pogoji promocije so navedeni v pravilniku, objavljenem na tej strani.