Ob vašem soglasju vam družbe iz skupine Philips glede na vaše izbire in vedenje lahko pošiljajo promocijska obvestila prek e-pošte, sporočil SMS in drugih digitalnih kanalov, kot so mobilne aplikacije in družabna omrežja. Da bomo obvestila lahko prilagodili vašim izbiram in vedenju ter vam nudili najboljše osebno prilagojeno doživetje, lahko analiziramo in združujemo vaše osebne podatke.
Ti podatki lahko vključujejo:Podatke, ki nam jih posredujete
Podatke, ki jih aktivno delite z nami, kot so: ime, datum rojstva ali starost, e-poštni naslov, hišni naslov, država, spol, telefonska številka, profil v družabnem omrežju.Podatke, ki jih pridobimo prek komunikacije z družbo Philips
Podatke o vaši komunikaciji in uporabi Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družabna omrežja, spletne strani, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki. Ti podatki lahko vključujejo: naslov IP, piškotke, informacije o napravi, uporabljene povezave, podrobnosti o lokaciji in obiskane spletne strani.Philips vam omogoča možnost, da soglasje kadarkoli prekličete.

Več informacij lahko preberete v Philipsovem obvestilu o zasebnosti in Philipsovem obvestilu o piškotkih.

philips

Promocija je končana.Privoščite si televizor OLED in zvočnik Soundbar serije 8 mi pa vam vrnemo del kupnine.

Vse, kar morate storiti, je, da med 1. novembrom in 31. decembrom 2022 pri izbranih trgovcih kupite Philipsov televizor OLED poljubne velikosti zaslona in zvočnik Soundbar serije 8, ki je vključen v promocijo, po registraciji nakupa vam mi vrnemo del kupnine 200 EUR. Odlična izkušnja gledanja s televizorjem in zvočnikom Soundbar Philips.
Za več informacij o izdelkih obiščite našo spletno stran www.philips.si.

POSTOPEK:

1. Kupite televizor OLED in soundbar serije 8 tako, da bosta oba izdelka navedena na istem računu.
2. Na tej spletni strani najkasneje v 10 dneh od datuma nakupa izpolnite spodnji obrazec za vračilo. Sprožen bo postopek vračila 200 EUR. Podatki na računu morajo biti jasno razvidni.
3. Po odobritvi registracije bo znesek vračila nakazan na vaš TRR, ki ste ga navedli v obrazcu ob registraciji.

Pravico do vračila dela kupnine v znesku 200 EUR je mogoče uveljavljati le enkrat, pri čemer ta pravica ne nastane oz. poteče v primeru odstopa od kupoprodajne pogodbe za ustrezne izdelke.

Promocija velja samo za izdelke kupljene na ozemlju Slovenije in je ni mogoče kombinirati z nobeno drugo posebno ponudbo, akcijo ali promocijo.

Podrobnejši pogoji promocije so navedeni v pravilniku, objavljenem na tej strani.